Zo de oliebollen zijn zo’n beetje wel verwerkt, de naalden van de kerstboom komen we niet meer tegen en alle nieuwjaarborrels zijn ook weer achter de rug. Tijd om het normale ritme weer op te pakken. Alhoewel. Ik heb wel een valse start van het nieuwe jaar.

Ik heb wel eens een fittere start van het nieuwe jaar gemaakt. Ik tob al maanden met een onwillige knie en heb nu in mijn andere been een aderontsteking. Zelfs even naar het ziekenhuis geweest voor een echo. Nee niet zwanger maar wel een ontstoken ader dus haha.

Ik hoop dat alles snel weer hersteld. Kan ik weer een beetje sporten en vissen. Dat zijn dan ook mijn goede voornemens dit jaar. Meer sporten en vissen, veel vissen hoop ik haha. Deze winter wil ik nog een keer gaan dood-aas vissen voordat het roofseizoen gesloten is. Toch kijk ik al uit naar het nieuwe witvisseizoen. Met mijn bootje de Binnenmaas op om heerlijk te gaan vissen. Een veel ‘bewegende hengeltop of wegtrekkende dobbers, daar hoop ik op. Elke vis is welkom natuurlijk maar zeelt, ruisvoorn en brasem staan bij mij bovenaan mijn witvislijstje. En dit jaar hoop ik ook een keer een snoekbaars te vangen. Dat is mij op de Binnenmaas nog niet gelukt. Ben benieuwd maar eerst fit worden en wat kilo’s er af trainen.